Amerikai Egyesült Államok     Ausztria     Görögország     Horvátország     Kína     Spanyolország     Szlovákia    
UtazásiIroda.hu  |  Úticélok  |  Amerikai Egyesült Államok  |  USA - a nyugati part fényei és a Grand Canyon - magyar nyelvű idegenvezetéssel


USA - A NYUGATI PART FÉNYEI ÉS A GRAND CANYON - MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETÉSSEL
14 nap / 12 éjszaka  |   utazás repülővel  |   időpont: 2018. szeptember 20., csütörtök     |  Otp Travel Kft. (hajós)
nyomtat      elküld
Érdeklődés esetén kérjük hivatkozzon a következő azonosító számra: 35176.


Program leírás

Az Egyesült Államok csillogó nagyvárosai - Los Angeles, Las Vegas, San Francisco - mellett természeti csodákban is bővelkedik az USA nyugati partjának szépségeit bemutató körutazás, amely Amerika öt lenyűgöző nemzeti parkjába: a Yosemite-be, Death Valley-be, a Zion Nemzeti Parkba, a Bryce Canyonhoz és a Grand Canyonhoz is ellátogat. A körutazás Los Angelesben kezdődik, amely Amerika egyik leghíresebb városa, hiszen a sztárok tengerparti metropoliszában a hollywoodi hírességek (kéz-és) lábnyomain lépkedhetünk. De az út során San Francisco utcái sem maradnak felderítetlenül. San Francisco az USA egyik legizgalmasabb városa, ahol együtt sütkérezni az oroszlánfókákkal a Fisherman's Wharf-ben vagy siklóval utazni a meredek utcákon páratlan élmény. Amerika nyugati partjának híres nemzeti parkjai főként természeti képződményeikkel ejtenek ámulatba. Az USA legszebb nemzeti parkjai közé tartozó Brice Canyon erózió alakította, csúcsos kőoszlopainak "erdeje" olyan, akár egy szürreális fantázia ország. Az "USA körutazás - Nyugati part fényei és a Grand kanyon"utazás érinti a Grand Canyon völgyszurdokát is, amely 17,5 millió éves, a Colorado folyó 6 millió évig tartó szobrászmunkája lenyűgöző szépségű tájat hozott létre.

USA körutazás - a Nyugati part fényei és a Grand Canyon 1.nap
Elutazás Budapestről Los Angelesbe menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással. Érkezést követően transzfer a szállodába. Szállás Los Angelesben.

USA körutazás- a Nyugati part fényei és a Grand Canyon 2. nap
Városnézés az "Angyalok Városában": El Pueblo óváros, Beverly Hills, Rodeo Drive, séta a Hollywood Boulevardon, a hírességek kéz- és lábnyomainak megtekintésével. Délután séta Santa Monica tengerparti strandján és a híres mólón. Szállás Los Angelesben.
USA körutazás- a Nyugati part fényei és a Grand Canyon 3. nap
Délelőtt szabad program, vagy fakultatív belépés a Universal Studios látványos szabadidős és szórakoztató parkjába, ahol a leghíresebb és legújabb mozifilmek inspirálta létesítményeket, hullámvasutakat próbálhatják ki az érdeklődők. Délután tovább utazás a Mojave sivatag érintésével, változatos természeti képződményeket felvonultató tájon Kingman környékére, ahol szállás. Arizona állam kisvárosa az egykor forgalmas 66-os út egyik fontos csomópontjaként ismert.

USA körutazás - a Nyugati part fényei és a Grand Canyon 4. nap
Elutazás a Colorado folyó által több millió év alatt vájt meredek szurdokba, a Grand Canyonhoz. A kopár, óriás vörös sziklák szabdalta völgyeket látva érezni csak igazán a természet lenyűgöző erejét. Fakultatív programlehetőség: Grand Canyon 25 perces helikoptertúra. Szállás a kanyon környékén.

USA körutazás - a Nyugati part fényei és a Grand Canyon 5. nap
Reggelit követően látogatás a Bryce kanyon csipkézett, varázslatos rózsaszín természeti képződményekben gazdag vidékén és a Zion Nemzeti parkban, melyet a mormonok fedeztek fel. Szállás Kanab környékén.

USA körutazás - a Nyugati part fényei és a Grand kanyon 6. nap
Délelőtt utazás autóbusszal a Nevada és Arizona határán, a Colorado folyóra épült zseniális építészeti különlegességhez a Hoover-gáthoz. Érkezés a Szerencsejáték fővárosába a koraesti órákban. Szállás Las Vegasban.

USA körutazás - a Nyugati part fényei és a Grand Canyon 7. nap
A teljes nap a kikapcsolódásé és pihenésé! Lazítson a szálloda medencéjénél napközben, de sötétedés után fedezze fel a világ egyik legnagyobb szórakoztató-, bevásárló- és szerencsejáték központját! Sétáljon a város főutcáján, a Strip-en, avagy Las Vegas Boulevardon! Este fakultatív 'Las Vegas by night' túra. Szállás Las Vegasban.
USA körutazás - a Nyugati part fényei és a Grand Canyon 8. nap
A kaszinók és a neonreklámok világa után az utazás folytatódik a Death Valley holdbéli táján keresztül. A Völgy, az Egyesült Államok legforróbb pontja, a sivatag 57 fokos melegrekordot is magáénak tudhat. Immár újra Kaliforniában, irány a Mamut fenyők birodalma! Szállás Fresno-ban.

USA körutazás - a Nyugati part fényei és a Grand Canyon 9. nap
Reggeli után látogatás a Yosemite Nemzeti Parkban, mely a Sierra Nevada hegyvonulatának nyugati lejtőin fekszik. Hatalmas sziklák, magasból lezúduló vízesések, hűs patakok, zöldellő völgyek jellemzik a tájat. A park déli részének fő látványosságát az egyedül Kaliforniában megtalálható óriásfenyők jelentik. A természeti csodák után következik a Nyugati Part sokak szerint legkedvesebb városa! Szállás San Franciscóban.
USA körutazás - Nyugati part fényei és a Grand kanyon 10. nap
Városnézés a páratlan elhelyezkedésű, meredek utcák jellemezte városban: Golden Gate híd, Kínai negyed, Fisherman's Wharf, az Alamo Square viktoriánus házai, Városháza, Union Square, Telegraph Hill, Coit Tower, Transamerica Piramis. Szállás San Franciscóban.

USA körutazás - a Nyugati part fényei és a Grand Canyon 11. nap
Délelőtt szabadprogram, sétáljon még egyet a Union Square nyüzsgésében. Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással Budapestre.

USA körutazás - a Nyugati part fényei és a Grand Canyon 12. nap
Megérkezés Budapestre a menetrend szerint.

Szálloda leírás

3***Hotel

Ellátás: reggeli

Részvételi díjak

indulási időpontok:

2018-09-20

időtartam: 10 éjszaka
indulási időpontok:

2018-09-20

időtartam: 10 éjszaka
3***Hotel
Részvételi díj534 000 Ft/fő534 000 Ft/fő
Kötelező járulékok
Repülőtéri illeték139 900 Ft/db139 900 Ft/db
ESTA15 000 Ft/db15 000 Ft/db
BBP
BBP biztosítás14 400 Ft/fő/nap14 400 Ft/fő/nap
Sztornó
Sztornó biztosítás2.00 %2.00 %


Az ár tartalmazza:
  • repülőjegy,
  • szállás 10 éjszakára reggelivel,
  • programok, belépőjegyek a nevezetességekhez,
  • útlemondási biztosítás.

Az ár nem tartalmazza:
  • repülőtéri illeték: kb. 130 000 Ft/fő,
  • ESTA: 5 000 Ft/fő,
  • baleset-,betegség- és poggyászbiztosítás,
  • borravalók (kb. 3-4 USD/fő/nap).


Kiegészítő információk

Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Min. létszám: 25 fő

Fakultatív programok árai (minimum létszám: 15 fő):
Las Vegas by night 18 000 Ft/fő
Universal Studios belépő 42 000 Ft/fő
Helikopter túra a Grand Canyon felett: 72000 Ft/fő


Vízum: az új, biometrikus, bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba 90 napnál nem hosszabb időtartamra, de a beutazáshoz érvényes ESTA (utazási engedélyt jóváhagyó elektronikus rendszer) engedéllyel kell rendelkezni, melyet az utazás megkezdése előtt Interneten lehet megkérni.
Bővebb tájékoztatást az OTP Travel Kft. irodáiban, vagy a http://hungarian.hungary.usembassy.gov/ weboldalon kaphat.
Kiemelt ajánlatok
LEGFRISSEBB AJÁNLATOK
Plitvicei-tavak non-stop
2 nap - non stop
legközelebbi indulás: 2018. július 13.
Szervező: Adutours Utazási Iroda
12 490 Ft/fő-től
Klagenfurt: Minimundus
1 nap / 0 éjszaka
2018. július 28., 2018. augusztus 11.
Szervező: Adutours Utazási Iroda
9 995 Ft/fő-től
AKCIÓS UTAK
Korfu
8 nap /7 éjszaka
legközelebbi indulás: 2018. július 16.
Szervező: Unitravel Utazási Iroda
72 900 Ft/fő-től
KERESÉS
BELÉPÉS


HÍRLEVÉL

html (képek is)
txt (csak szöveg)
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ha kérdése van:
(06-1) 371 2191
(06-30) 343 4343

info@utazasiiroda.hu
A kártyás fizetés szolgáltatója:

PayU Vásárlói tájékoztató