UtazásiIroda.hu  |  Utazási irodák  |  Tdm Travel
Tdm Travel

Tdm Travel útjai  

A TdM Travel Tours Kft. székhelye és irodája 2600 Vác, Görgey u. 4/B alatt található, Vác egyik legfrekventáltabb helyén. Budapesti fiókirodánk a II. kerület, Ürömi utca 12 szám alatt található. Irodánk német tulajdonban lévő tőkeerős, dinamikusan fejlődő vállalkozás, a Nier Group tagja, melyről további információk a www.nier-group.com weboldalon érhetőek el.Saját kínálatunkat tekintve elsősorban európai városlátogatások, körutazások, üdülések illetve egzotikus utazások szervezésében váltunk ismertté a magyarországi piacon.
Központi 120m2-es irodánkban szolgáltatásaink széles kínálatával várjuk Ügyfeleinket.


Repülőjegy kiállítási joggal rendelkező IATA irodaként (International Air Transport Association) cégünk közvetlen kapcsolatban áll a világ vezető légitársaságaival és foglalási rendszerünkön keresztül közvetlen jegyértékesítési jogosultsággal rendelkezünk több mint 45 légitársaság járatára.

Mint MUISZ tag (Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége , további információk: www.muisz.com) mely cím egyben Magyarországon garancia a minőségre, a megbízható és jól szervezett utazásra, az elmúlt években a kiutaztató piac egyik legelismertebb körutazás szervezőjeként váltunk ismertté. A hazai piac elismert utazásszervezőjeként (Tour Operator) árualapunkat ma már országszerte több mint 500 belföldi partner irodánk értékesíti.

Dinamikusan fejlődő cégünk fiatal, agilis, a piac változásait, a kereseti és kínálati skálát teljes mértékben nyomon követő szakképzett 10 fős csoporttal és közel 30 főt számláló megbízási szerződéssel rendelkező munkatárssal rendelkezik.
IATA irodaként, a szükséges garanciák és biztosítások mellett, a forgalom mértékének megfelelően cégünk rendelkezik a megfelelő garanciákkal és vagyoni biztosítással. Cégünk életében fontos és kiemelkedő jelentőségű munkatársaink szakmai tapasztalata, szakirányú végzetsége, mely együttesen biztosítja az Ügyfélkör teljeskörű kiszolgálását. Szakképzett, felsőfokú végzettséggel és felsőfokú nyelvtudással (angol, német, olasz, francia) rendelkező munkatársaink a hazai és külföldi workshopok állandó résztvevői, mely elengedhetetlen a kínálat folyamatos bővítése és a legkedvezőbb ajánlat azonnali hozzáférhetőségéhez.
Irodánk rendszeresen részt vesz a Magyarországon és külföldön megrendezésre kerülő szakmai fórumokon is, mely biztosítja számunkra a turisztikai szektor újdonságaink azonnali befogadását és gyakorlati hasznosítását. A nemzetközi piacon elért szakmai sikerünk és elismertségünk fontos bizonyítéka, hogy számos európai és tengerentúli szakvásár esetében Magyarországról egyedüli meghívottként vehettünk részt kiemelkedő fontosságú szakmai rendezvényeken.


Irodánk fő profilja a kulturális körutazások szervezése. Kiutazás szervezőként elismert hazai specialistáivá váltunk az olaszországi, franciaországi és angliai egyéni és szervezett utazásoknak valamint számos egzotikus desztinációnak is (Japán,Peru,Dél-Afrika stb.).
A körutazások mellett természetesen az egyéni és csoportos utazások teljes kínálatával és speciális ajánlatokkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére.


Tdm Travel útjai

Találatok száma: 1 / 1 oldal
 1 


1 | KÍNA ÉS A TITOKZATOS TIBET
14 nap / 11 éjszaka  |   utazás repülővel

Hotel 4****, félpanzió: 649 900 Ft/fő-től

További részletek   
 1 

Kiemelt ajánlatok
LEGFRISSEBB AJÁNLATOK
Thaiföld
14 nap / 11 éjszaka

Szervező: Ab Agro Utazási Iroda
399 000 Ft/fő-től
MSC Divina - Mediterrán hajóút Velencéből
9 nap / 7 éjszaka
2019. május 24.
Szervező: Chemol Travel
277 000 Ft/fő-től
Rómát látni kell!
4 nap / 3 éjszaka
legközelebbi indulás: 2019. február 01.
Szervező: Nagyutazás.hu Online Kft
65 000 Ft/fő-től
Hajóval a Vaskapuhoz
5 nap / 4 éjszaka
legközelebbi indulás: 2019. május 10.
Szervező: Hon Tours Utazási Iroda
122 800 Ft/fő-től
Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Ausc
4 nap / 3 éjszaka
legközelebbi indulás: 2019. március 14.
Szervező: Vivaldi Travel Utazási Iroda
45 900 Ft/fő-től
AKCIÓS UTAK
KERESÉS
BELÉPÉS


HÍRLEVÉL

html (képek is)
txt (csak szöveg)
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ha kérdése van:
(06-1) 371 2191
(06-30) 343 4343

info@utazasiiroda.hu
A kártyás fizetés szolgáltatója:

PayU Vásárlói tájékoztató